Budoucnost stěhování

Zajímavá otázka, kterou může ovlivnit spoustu okolností. Život okolo nás se neustále mění. Lidé hledají automatismy a snaží se, aby za ně práci odváděl pokud možno někdo jiný. Aktuálně je velkým fenoménem umělá inteligence…

V oblasti stěhování zřejmě AI pracovníky nenahradí, to už je opravdu trošku vzdálené sci-fi, kdy by se muselo jednat o AI roboty, kteří by dokázali přenášet věci, naložit je do auta, které by samo odjelo na místo vykládky… Slovy klasika „A stěhováci nebudou mít co žrát…).

Robot člověka nenahradí

Alespoň tak to vnímáme u nás, ve Stěhování bez dřiny. Určitě je dobré v tomto směru využívat v budoucnu chytřejší „pomocníky“, kteří dokáží usnadnit přesun objemnějších a těžších předmětů. Ale vždy by to měla být lidská pracovní skupina, která na místě dokáže vyhovět požadavkům ze strany zákazníka.

Je na nás všech, kam až moderní technologie pustíme. Za nás by to mělo mít určité hranice a meze, kde by to mělo lidstvo zarazit. I tato záležitost nám může přerůst přes hlavu a bylo by složité se vracet zpět.

Naše zkušenosti jsou takové, že zákazníci si potřebují svoji stěhovací akci dopředu zkonzultovat. Zejména u starších generací je třeba lidského a individuálního přístupu. To jsou záležitosti, které musíte mít zažité a cítit to tak. To se do umělého robota doprogramovat nedá.

Zpět do reality

Jak již bylo uvedeno, je to spíše takové zamyšlení se nad touto záležitostí. Aktuálně ve stěhování umělá inteligence může fungovat spíše jako jakýsi poradce, ale ne fyzický pracovník.

Zkrátka – pokud si objednáte služby naší firmy Stěhování bez dřiny, pak máte jistotu, že s vámi komunikuje člověk a stejně tak přijede akci zařídit lidská parta pohodových stěhováků, kteří vám budou vždy k ruce.

Napsat komentář